Gönen Belediyesi Yaz Spor Okulları Futbol Kursu Kayıtları Başladı

Gönen Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Spor Okulları Futbol Kursu için kayıtlar başladı. 6-12 yaş arası çocuklara yönelik olarak düzenlenen kurs, 24 Haziran - 26 Temmuz tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 17:00'da Nail Gönenli Şehir Stadı'nda gerçekleşecek.

Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve spora teşvik edilmeleri amacıyla düzenlenen futbol kurslarına katılım için kayıtlar, Belediye Binası Halk Masası'ndan ve 444 18 46 numaralı çağrı merkezinden yapılabilir.

Gönen Belediyesi olarak, çocuklarımızın sporla büyümesini ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz. Tüm çocuklarımızı bu eğlenceli ve öğretici futbol kursuna katılmaya davet ediyoruz.

Bilgi ve Kayıt İçin:

• Belediye Binası Halk Masası