19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun.

19 Eylül 2022 Pazartesi

19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e  "Gazi" unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihinin yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü ilçemizde törenle kutlandı.

Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkiye Muharip Gazileri Gönen Şubesi Başkanı Mehmet Özen yaptı.

Törene; Kaymakamımız Dr Arslan Yurt, Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanlığından Hava Pilot Albay Esat Çetin, Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, siyasi parti temsilcileri, Stk Başkanları, belediye meclis üyeleri,  Türkiye Muharip Gazileri Gönen Şubesine bağlı Gazilerimiz ve aileleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Tören akabinde ilçe protokolümüz tarafından Türkiye Muharip Gazileri Gönen Şubesi ziyaret edildi.