Gönen Hava Durumu

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlaması

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlaması

23 Temmuz 2024 Salı

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Palaz, basın mensuplarının emeklerini ve katkılarını takdir ettiğini belirterek, onların toplumdaki önemli rollerine vurgu yaptı.

Başkan İbrahim Palaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Demokrasimizin temel taşlarından biri olan gazeteciliği ve basının değerini bir kez daha hatırlatan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gazetecilerimiz, toplumumuzun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında kritik bir rol oynamaktadır. Onların özverili çalışmaları sayesinde, halkımız bilgiye ulaşmakta ve bilinçli kararlar alabilmektedir.

Bu özel gün vesilesiyle, basın mensuplarımızın fedakarlıklarını ve emeklerini takdir ettiğimi belirtmek isterim. Gönen Belediyesi olarak, basın özgürlüğünün korunması ve gazetecilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi adına üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Tarafsız ve doğru haberciliğin önemi, her geçen gün daha da artmaktadır ve bizler de bu anlayışın en güçlü destekçisiyiz.

Tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Hep birlikte daha aydınlık ve bilinçli bir toplum için çalışmaya devam edeceğiz."

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.