Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

3 Temmuz 2024 Çarşamba

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın liderliğinde belediye başkanları ve büyükşehir meclis üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Atatürk'ün mozolesine çelenk konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz: "Anıtkabir Ziyareti Milli Bir Görevdir"

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Anıtkabir ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük mücadeleleri ve değerleri üzerine vurgu yaparak şunları söyledi: "Anıtkabir'i ziyaret etmek bizler için büyük bir onur ve milli bir görevdir. Atatürk'ün mirası, ülkemizin temel değerlerinden biridir ve bu değerlere sahip çıkmak her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sorumluluğudur" dedi.