Gönen Hava Durumu

Başkan Palaz'dan, 19 Mayıs Mesajı

Başkan Palaz'dan, 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs 2022 Perşembe

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Palaz mesajında; 19 Mayıs 1919 günü tarihimizde çok müstesna bir yere sahiptir. 19 Mayıs, millî bağımsızlığa ve cumhuriyete giden yolun ilk adımıdır.19 Mayıs, tarihin akışının değiştiği gündür. Milli iradenin uyanışının ve milli mücadele meşalesinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs, ülke olarak bir ve beraber olma günümüzdür.

“Bütün Ümidim Gençliktedir” diyerek 19 Mayıs 1919 kurtuluşunu gençliğe armağan eden ve gençlere verdiği değeri gösteren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. Gençler! Cumhuriyet’i ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Ve ülkemiz sizlerin omzunda yükselecektir. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, geleceğimiz olan sevgili gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.