Gönen Hava Durumu

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Mesajı

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Mesajı

19 Temmuz 2024 Cuma

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Kıbrıs Türk halkının özgürlüğe kavuştuğu ve barışın sağlandığı 20 Temmuz Barış Harekatı'nın yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Palaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Kıbrıs Türk halkının özgürlüğe kavuştuğu ve barışın sağlandığı 20 Temmuz Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Bu anlamlı gün, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinde kazandığı zaferin sembolüdür.

 

Kıbrıs Türk halkının barış ve özgürlük mücadelesine duyduğumuz saygıyı ve desteği bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kıbrıs'ta barışın, huzurun ve kardeşliğin daim olması en büyük temennimizdir.

 

Bu vesileyle, Kıbrıs Barış Harekatı’nın gerçekleştirilmesinde büyük rol oynayan Başbakanımız Bülent Ecevit’i, Başbakan Yardımcımız Necmettin Erbakan’ı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca, harekât sırasında şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Kıbrıs Türk halkının barış ve özgürlüğe kavuşması için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygıyla yad ediyorum.

Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun."

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.