GÖNEN BELEDİYESİ ÖZEL GÜNDÜZ BAKIMEVİ HİZMETE AÇILDI

10 Eylül 2024 Salı

Gönen Belediyesi, çocuklarımızın güvenli ve modern bir ortamda kaliteli eğitim alabilecekleri yeni bir tesisi hizmete sundu. Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Gönen Belediyesi Özel Gündüz Bakımevi, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak faaliyet göstermeye başladı.

100 öğrenci kapasitesine sahip bakımevinde, çocuklar sabah 08:30’dan akşam 17:30’a kadar, alanında uzman ve profesyonel öğretmenler eşliğinde eğitim alıyor. Bakımevi, çocukların hem eğitim hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde planlandı. Uyku odaları, oyun alanları, derslikler, kış bahçesi ve yemek odası gibi çeşitli bölümler, çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlendi.

Kayıtlar Devam Ediyor

Gönen Belediyesi, Özel Gündüz Bakımevi’ne kayıtların halen devam ettiğini duyurdu. Çocuklarını bu modern tesisin sunduğu imkanlardan yararlandırmak isteyen veliler, doğrudan Gündüz Bakımevi’ne ya da Gönen Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilirler.

Belediye Başkanı İbrahim Palaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gönen Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu bakımevi, sadece bir eğitim merkezi değil, aynı zamanda çocuklarımızın güvenle vakit geçirebileceği, kendilerini geliştirebileceği bir sosyal alan. Eğitim ve oyun iç içe geçmiş durumda. Çocuklarımız burada, hem fiziksel hem zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklerle dolu bir programla geleceğe hazırlanıyorlar. Bu, hem Gönen’in yarınları için hem de ailelerimiz için büyük bir fırsat. Karşıyaka Mahallemizde açtığımız bu tesisle çocuklarımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek bir ortam sunuyoruz.

Çocuklarımız bizim en değerli hazinemiz. Onların en iyi eğitimi alması, güvenle büyümesi ve geleceğe hazırlanması bizim sorumluluğumuz. Bu anlamda bu bakımevi projesi, Gönen'in geleceğine yapılmış önemli bir yatırımdır. Hemşehrilerimizin desteğiyle bu tür projeleri artırmaya, çocuklarımız için en iyi imkanları sağlamaya devam edeceğiz. Gönen’i, çocuklarımızla birlikte daha aydınlık yarınlara taşıyacağız,’’dedi.

Palaz, ayrıca çocuklarını bu imkanlardan faydalandırmak isteyen ailelere, kayıtların halen devam ettiğini hatırlatarak herkesi tesisi görmeye ve değerlendirmeye davet etti.

Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü