Gönen Hava Durumu

Gönen'de Kurban Bayramı Coşkusu

Gönen'de Kurban Bayramı Coşkusu

14 Haziran 2024 Cuma

Gönen Belediyesi olarak, tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz. Bayram, manevi değerlerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerden biri olarak bir kez daha kalplerimizi birleştiriyor.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Gönen halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, barış, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz. Kurban Bayramı'nın getirdiği manevi atmosferin, milletimiz arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmesini diliyoruz.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'ın Mesajı:

Gönen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Palaz, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Gönenli Hemşehrilerim,

Kurban Bayramı'nın manevi huzurunu hep birlikte paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren özel günlerdir. Bu müstesna günlerde sevdiklerimizle bir arada olmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha idrak ediyoruz.

Gönen halkının, bu bayramda da birlik ve beraberlik ruhunu en üst düzeyde yaşayacağına yürekten inanıyorum. Kurban Bayramı'nın, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Gönen Belediyesi olarak, halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Gönenli hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın sizlere ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum."

Bu bayramda da dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirerek, geleceğe daha umutlu bakacağımıza inanıyorum. Gönen'in her köşesinde bayram sevincinin yaşanması, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi en büyük temennimizdir.

Saygılarımızla,

Gönen Belediyesi

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.