Işık Caddesi'nde Yeni Aydınlatma Direkleri Montajı Başladı

17 Mayıs 2024 Cuma

Gönen Belediyesi, Işık Caddesi'nde modern ve enerji tasarruflu aydınlatma direklerinin montajına başladı. Yeni aydınlatma direkleri, modern tasarımları ve enerji verimliliği yüksek LED lambaları ile dikkat çekiyor.

Belediye Başkanı İbrahim Palaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

"Işık Caddesi’nde yeni aydınlatma direklerinin montajını başlatmış bulunuyoruz. Bu projemiz ile Işık Caddemizin daha güvenli ve estetik bir hale gelmesini amaçlıyoruz. Eski ve yetersiz kalan aydınlatma sistemlerini, enerji tasarruflu modern LED aydınlatma direkleri ile değiştiriyoruz. Bu yenilik, sadece caddemizin görünümünü güzelleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda enerji maliyetlerimizi de önemli ölçüde azaltacak. Yeni aydınlatma sistemlerimiz, çevre dostu teknolojileriyle de ön plana çıkıyor. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Işık Caddemiz hem gündüz hem de gece modern aydınlatma sistemi ile daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuşacak. Projenin en kısa sürede tamamlanması için ekiplerimiz özveriyle çalışmalarına devam ediyor" dedi.