Gönen Hava Durumu

Sizin de adınız üniversite binasında yer alsın…

Sizin de adınız üniversite binasında yer alsın…

17 Mayıs 2022 Salı

İlçe Kaymakamımız Dr Arslan Yurt ve Belediye Başkanımız İbrahim Palaz’ın ev sahipliğinde Yıldız Otel Mavi Salonda gerçekleştirilen Sivil Toplum Kuruluşları ve Sanayici hayır sever iş insanlarının katılımlarıyla düzenlenen toplantıda şehrimizin özlem duyduğu fakülte binası inşaatı için bağış toplandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız İbrahim Palaz; “İlçemizde gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Şehrimizin önem arz eden sorunlarını da gündeme taşıdı.

Başkan Palaz ”Şehrimize istihdam sağlayan ve katma değer katan iş insanlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Değerli Kaymakamımız ve Derneğimizin çabaları ile fakülte binamıza ilk günden buyana yardım eden, bu akşamda bir tuğla, bir demirde benden olsun diyen tüm hayır severlerden Allah razı olsun” dedi.

İlçe Kaymakamımız Dr Arslan Yurt, Fakülte inşaatına destek veren iş insanlarına ve STK Başkanlarına teşekkür ederek gece boyunca 2.585.000 Tl toplanıldığını belirterek ilerleyen dönemlerde yine bağışların devam edeceğine inandığını söyledi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.