Gönen Hava Durumu

Suyun Hayat Verdiği Kent, Gönen Sosyal Sorumluluk Projesi

Suyun Hayat Verdiği Kent, Gönen Sosyal Sorumluluk Projesi

30 Temmuz 2022 Cumartesi

Suyun Hayat Verdiği Kent, Gönen Sosyal Sorumluluk Projesi

Gönen Belediye Başkanlığı ve Beykent Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen olan "Gönen Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında çalışılan Gönen Merkez Termal Bölge, Kür Parkı ve Arkeolojik Müze, Koza Binası Kent Müzesi Kültür Merkezi, Cumhuriyet Meydanı- Belediye Meydanı, Plevne Meydanı, Çarşı Meydanı, Ömer Seyfettin Meydanı ve Kırsal Mahalleler Pehlivan Hoca, Ekşidere Dağılıcası ve Dereköy projelerinin görselleri sergilendi.

Gönen Belediyesi Ömer Seyfettin Kültür Merkezi Sergi Salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı İbrahim Palaz gerçekleştirdi akabinde Beykent Üniversitesinden Prof. Dr. Nevin Çekirge ve Dr. Öğr. Üyesi Gülay Selvi Hanişoğlu katılımcı misafirlere projeler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundular.

Belediye Başkanımız İbrahim Palaz yaptığı konuşmasında” Gönen tarihi ve eşsiz doğası ile hem sağlık turizmine hem de doğa turizmine ev sahipliği yapmaktadır. Geçmişten bugünümüze kadar gelen bazı değerlerimizi bizden sonraki nesillere daha sağlıklı şekilde aktarabilmek adına Beykent Üniversitesi iş birliği ile daha önce de düzenlediğimiz Gönen Vizyon çalıştayları ve saha araştırmaları kapsamında belirlenen bölgelerimizde yeni projelendirme ve doğal kaynakları koruma ve geliştirme konusunda hazırlattığımız projeleri burada sizlerin beğenisine sunduk.
Bu projelere en büyük desteği veren hemşehrimiz Dr. Öğr. Üyesi Gülay Selvi Hanişoğlu ve Prof. Dr. Nevin Çekirge hocamıza ve tek tek üç boyutlu çizimleriyle projeye destek sağlayan Mimarlar, Merve Balcıoğlu, Elif Dizdaroğlu, Gülben Şan, Ceylan Yalçın, Irmak Hatipoğlu, Banu Beyza Başkan,Sena Özkan,Suda Yılmaz, Asel Işlak, Mediha Ece Öztürk, Hande Özel’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada yer alan projeler ışığında şehrimizin geleceğine tüm kamu kurumlarımızın da destekleriyle birlikte yön vereceğimize inanıyorum” dedi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.