Hüseyin Duman Parkı’nda Açık Hava Sineması Keyfi: Kayıp Balık Dori

11 Ağustos 2024 Pazar

Gönen Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, Cuma akşamı Hüseyin Duman Parkı'nda bir açık hava sineması etkinliği düzenledi. Çocuklar için gösterilen Kayıp Balık Dori adlı animasyon filmi, ailelerin de katılımıyla büyük ilgi gördü.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çocuklarımızın ve ailelerimizin bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiği bu tür etkinlikler, toplumumuzun kaynaşmasına ve çocuklarımızın sosyal gelişimine katkı sağlıyor. Hüseyin Duman Parkı’nda gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe gösterilen yoğun ilgi, bu tür faaliyetlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu."

Başkan Palaz, okullar açılana kadar benzer etkinliklerin süreceğini belirterek, "Gönen'i hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu tür etkinliklerle, Gönenli hemşehrilerimize sosyal ve kültürel açıdan zengin bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Katılan tüm ailelerimize teşekkür ediyorum," dedi.

Gönen Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü