Tebrikler Çocuklar

10 Ocak 2023 Salı

Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi öğrencileri; 3'ü Takım Sporları ve 1'i Bireysel Müsabakalarda olmak üzere, 4 branşta aldıkları kupa ve madalyaları ile Belediye Başkanımız İbrahim Palaz’a ziyarette bulundular.

Balıkesir’de düzenlenen Okul Sporları yarışmaları kapsamında; Kız Futbol Takımı İl 1. si, Erkek Futsal Takımı İl 2. si, Bocce Takımları İl 2. si ve 4. sü, Bireysel Müsabakalarda Bilek Güreşinde 13 sporcu İl 1. si olarak ilçemizi gururlandıran öğrencileri tebrik eden Başkanımız İbrahim Palaz, Okul Müdürü Sadet Mercan ve Eğitmenleri Volkan Demirci’ye başarı dileklerinde bulunarak müsabakalara katılan öğrencilere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz dedi.